:
    За ініціативою активістів – ліквідаторів наслідків  аварії  на ЧАЄС та з нагоди 30 – річчя цієї події, за участю керівництва району була проведена зустріч з представниками, які брали участь у ліквідації аварії на Чорнобильській АЄС з вирішення актуальних  питань.
На зустрічі були присутні 11 ліквідаторів, голова райдержадміністрації – Крупський А.Є, заступник голови райдержадміністрації – Півень І.Г., заступник голови районної ради – Шевченко І.О., начальник управління соціального захисту населення – Семененко О.А., головний спеціаліст соціального захисту населення – Твердохліб О.В.
В ході зустрічі були порушенні питання:
- відшкодування витрат за проїзд пільгових категорій населення;
- збільшення коштів на забезпечення безкоштовними ліками;
- санаторно - курортного оздоровлення;
- надання матеріальної допомоги для вирішення соціально - побутових питань.
    Також вирішувалися організаційні питання з нагоди проведення заходу для ліквідаторів та членів їх сімей, який відбудеться 26.04.2016 року о 12.00 в приміщенні розважального центру «Юність». 
     Програмою заходу передбачено проведення благодійного обіду, виступи творчих колективів з відповідною тематикою, перегляд документальних стрічок.
     Керівництвом району були надані рекомендації ліквідаторам щодо організації роботи громадської організації та зазначена необхідність визначення керівника організації для подальшої співпраці.


За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації